DESPRE NOI

„Am mers ani buni spre acest proiect. A fost o ambiție mare și o dorință de a sparge tipare. Pentru că fiecare om din Moldova are dreptul la o viață frumoasă, fără a fi limitat de câțiva metri pătrați în care trebuie să se înghesuie cu familia. Satul German nu e doar despre locuință, Satul German e despre un stil de viață.”


Ceslav Ciuhrii
Fondatorul Satul German

 

 

Am pornit cronometrul de finalizare a lucrărilor și tu poți urmări, personal, cum se dezvoltă proiectul. Peste 35% din locuințe deja au fost rezervate. Știi ce înseamnă asta? Că oamenii care se gândesc la viitor aleg altfel de tipare și standarde de viață: ei nu numără etaje, ci nivelul de fericire pe care îl vor resimți în noua lor casă.

Alege-ți locuința acum și achită în 2 sau 5 ani până la finalizarea proiectului. În calitate de dezvoltatori direcți al proiectului, noi îți punem la dispoziție toate detaliile de proiectare și garanțiile de calitate. Rezervă-ți locuința acum și primește un loc de parcare gratuit, asigurat.

Rulează videoul

Misiunea noastră este să promovăm calitatea vieții și filosofia de fericire în Moldova.

Am adunat cea mai bună echipă e dezvoltatori și realizatori ai proiectului, de la șeful pe șantier până la managerul de vânzări. Avem grijă ca tu să ajungi să locuiești în casa visurilor tale, alături de oameni care împărtășesc aceleași valori cu tine.

Viziunea noastră este să punem bazele unei comunități noi.

Conectate la tot ce e cu adevărat important în viață: familie, natură, stil sănătos de viață, grijă față de mediu. Satul German e un oraș în oraș, cu vecini care, la fel ca și tine, nu caută unde e mai ieftin, ci unde e mai bine, liniștit, curat și al tău.

De ce meriți să fii aici

DE CE NOI

Satul German e proiectul-premieră, care vinde confort, nu metri pătrați.

Pentru că suntem primul și singurul proiect creat după modelul unui orășel european în Moldova. Acum nu mai trebuie să visezi să trăiești peste hotare. E posibil să ai toate condițiile, calitatea vieții și atitudinea din afară – la tine acasă.

Meriți să fii aici, unde oamenii au suficiente locuri de parcare, unde casele nu sunt amplasate ca niște piese de lego la câțiva centrimetri distanță între ele, unde sunt mulți copaci, unde gunoiul se sortează, unde încap toți: și pietoni, și bicicliști, și șoferi.

Satul German e proiectul-premieră, care vinde confort, nu metri pătrați.

CONTACTEAZĂ-NE Line

SUPRAFAȚĂ TOTALĂ DE PESTE 800 000 m2

Suficient cât să ajungă pentru toată familia, și pentru oaspeți, și pentru vecini. În Satul German, nu suntem niște străini – suntem prieteni.

NICI O ȚEAVĂ SAU CABLU LA SUPRAFAȚĂ

Aerul, apa – datorită lor trăim, dar nu le simțim. Ele nu au culoare, nici miros. La fel e și viața în confort. Când ești în siguranță – o savurezi.

LOC DE PARCARE ASIGURAT, GRATUIT

Imediat ce achiți prima tranșă, ai loc de parcare asigurat, fără să-ți faci griji că nu vei avea unde ține mașina. Avem și stație Peco în sat.

SUSTENABILITATE
Economisirea și utilizarea inteligentă a apei

Implementarea sistemelor de reglaj al consumului de apă și metodelor de reciclare a acesteia, alături de modalități de tratare, colectarea și folosirea apei pluviale (de ploaie), reprezintă sisteme precise care vor aduce beneficii pe termen lung locuitorilor din Satul German. Irigarea inteligentă va permite crearea unui echilibru între păstrarea și utilizarea acestei resurse. 

Spații verzi și sisteme de ventilație

Cu siguranță vă simțiți mai bine atunci când vă aflați într-o zonă verde, în care respirați aer curat. De aceea, amenajarea spațiilor verzi cu plante perene ce rezistă secetei în timp și nu consumă multă apă este una dintre soluțiile pe care o propunem pentru un trai sustenabil. De asemenea, întrucât o mare parte din timp ne-o petrecem în interiorul casei, sistemele de ventilație și purificare a aerului sunt indispensabile unui trai modern și sănătos.

Consumul inteligent de energie electrică

Sursele alternative de energie au devenit tot mai populare în ziua de astăzi, respectiv acoperișurile dotate cu panouri voltaice (solare) prezintă o multitudine de beneficii ce presupun economisirea consumului de energie electrică și o dată cu asta micșorarea costurilor. În plus, atât montarea cât și întreținerea lor nu este dificilă, acestea nu produc zgomot, cresc valoarea unei locuințe și pot fi folosite pe o durată de 20 – 30 de ani.

Solicită o ofertă

Vrei să afli mai multe despre Satul German? Noi te invităm să vii, să vezi și să vrei să rămâi aici.

Suntem aici să-ți răspundem. Lasă-ne un mesaj, iar noi vom reveni cu apel.

    drag&click