FOTO // Au apărut imagini grafice detaliate ale caselor individuale din Satul German, interior și exterior

Satul German a publicat o serie de imagini grafice detaliate a două tipuri de case individuale, fiecare cu parter și etaj, curte proprie și înconjurată de verdeață. Acum, familiile care doresc să se mute la casă pe pământ, într-o suburbie modernă a Chișinăului și organizată după modelul occidental, au ocazia să facă inclusiv un tur al interiorului celor două tipuri de case la sol din “Satul German”.

Bucătăria open-space cu deschidere către hol și living, locul ideal unde se adună întreaga familie.

Casele din „Satul German” sunt construite conform celor mai înalte standarde europene de eficiență energetică. Dezvoltatorul folosește materiale de construcții de înaltă calitate.

Înălțimea tavanului – 3 metri

Camere luminoase cu geamuri mari

Casele vor avea acoperiș de tip plat, cu posibilitatea instalării panourilor fotovoltaice, uși și ferestre de fațadă din profil aluminiu și/sau PVC, cu termopane termo-eficiente, încălzire prin pardoseală pentru salon, bucătărie și baie.

Pereți, pe exterior, finisați cu tinc, cu porțiuni de perete învelit cu lamele de aluminiu( textura lemnului şi/sau plăci teracotă), ceramogranit pe carcasă zincată (faţadă ventilată).

Cele două tipuri de case individuale se deosebesc, în principal, ca suprafață, una având 155,82 mp, iar alta 194,8 mp. De asemenea, un tip de casă include garaj, iar cealaltă va avea spațiu pentru parcare cu acoperiș.

Parter, casă individuală cu garaj
Parter, casă individuală

În „Satul German” totul va fi alături de casă: școală și grădiniță moderne, shopping centru, Centru de Fitness, spital modern, hotel și centru de business, bancă, farmacie, etc.

Grădinița va fi dotată cu cameră salină, piscină, ieșire la propriul teren de joacă pentru fiecare grupă de copii. Micuții vor avea acces la logoped, șah, pictură, muzică, teatru și alte activități.

Școala va avea o capacitate de 1000 de elevi și va fi dotată cu piscină de înot, sală de creație, terenuri de sport în aer liber etc.

Două piscine semiolimpice pentru adulți și copii, cu zonă spa, masaj și cafenea fitness va avea centrul de fitness.

Locuitorii se vor bucura de bulevarde largi, locuri de parcare suficiente, piste pentru bicicliști, zone verzi pentru plimbări și distracții, un havuz impresionant, o piață cu produse locale ecologice etc.

„Satul German” este cel mai mare proiect imobiliar al Republicii din ultimii 30 de ani. Ideea și implementarea îi aparține dezvoltatorului Ceslav Ciuhrii. Orășelul este construit de la zero, pe o suprafață de 800 mii mp, la ieșirea din capitală în direcția aeroportului. Va avea doar 38 de blocuri de până la cinci etaje, 800 de vile, și o capacitate de 5000 de locuitori.

Mai multe informații despre proiect, tipurile de locuințe și oferte găsiți la Departamentul Vânzări – +373 22 99 11 11, +373 78 99 22 11, email – sales@satulgerman.md.

drag&click