Cum vor arăta casele de tip duplex din „Satul German” în interior și exterior

Oamenii care caută casă de tip duplex în suburbiile municipiului Chișinău se ciocnesc, de obicei, de mai multe probleme. Drumurile și rețelele de apeduct și canalizare proaste sau care lipsesc, priveliștile de multe ori dezolante și deprimante din mahala, lipsa unei școli, grădinițe și spital moderne în apropiere, lipsa oricărei perspective de dezvoltare a localității, etc. Toate acestea îți taie pofta să te muți cu traiul în suburbie.

Însă, odată cu lansarea construcției „Satului German”, un nou cartier al mun. Chișinău, ideea de a cumpăra un duplex la periferia capitalei a devenit din nou actuală pentru multe familii. Iar asta pentru că „Satul German” este construit de la zero, după modelul suburbiilor europene, cu infrastructură modernă și cu toate cele necesare locatarilor aproape de casă.

Unul din cele mai solicitate tipuri de duplexuri în „Satul German” este cel cu suprafața de 128,46 mp.

Nivelul 1

Nivelul 2

Duplexul va avea acoperiș de tip plat, pe care locatarii vor putea instala panouri fotovoltaice. În general, casele în “Satul German” sunt construite conform celor mai înalte standarde europene de eficiență energetică. Jumătate din consumul de energie va proveni de la panourile solare.

În „Satul German”, totul va fi construit de la zero, începând cu canalizarea și toate țevile și cablurile, fără cârpituri și conectări cu cele vechi. Toate rețelele vor fi subterane.

Duplexul va avea pereți finisați pe exterior cu tinc, cu porțiuni de perete învelit cu lamele de aluminiu (textura lemnului şi/sau plăci teracotă), ceramogranit pe carcasă zincată (faţadă ventilată).

Interiorul duplexului arată la fel de spectaculos, potrivit unui proiect de design interior realizat anume pentru acest tip de casă din „Satul German”.

Duplexul va avea uși și ferestre de fațadă din profil aluminiu și/sau PVC, cu termopane termo-eficiente, încălzire prin pardoseală pentru salon, bucătărie și baie. 

Satul German va avea grădiniță pentru 300 de copii, dotată cu cameră salină, piscină, ieșire la propriul teren de joacă pentru fiecare grupă de copii. La fel, va avea școala pentru 1000 de elevi, dotată cu piscină de înot, sală de creație, terenuri de sport în aer liber etc.

Camere luminoase cu geamuri mari

Locuitorii nu vor fi nevoiți să meargă în capitală pentru shopping, fitness, pentru servicii medicale, bancare etc. În “Satul German” va fi totul alături de casă: shopping centru cu suprafața de 4000 mp, Centru de Fitness dotat inclusiv cu două piscine semiolimpice pentru adulți și copii, cu zonă spa, masaj și cafenea fitness. Va avea, de asemenea, un spital modern, hotel și centru de business, bancă, farmacie, etc.

Spitalul

Centrul de fitness

Școala și grădinița

Centrul comercial

Locuitorii se vor bucura de bulevarde largi, locuri de parcare suficiente, piste pentru bicicliști, zone verzi pentru plimbări și distracții, un havuz impresionant, o piață cu produse locale ecologice etc.

Bulevardul central


„Satul German” este cel mai mare proiect imobiliar al Republicii din ultimii 30 de ani. Ideea și implementarea îi aparține dezvoltatorului Ceslav Ciuhrii. Orășelul este construit de la zero, pe o suprafață de 800 mii mp, la ieșirea din capitală în direcția aeroportului. Va avea doar 38 de blocuri de până la cinci etaje, 800 de vile, și o capacitate de 5000 de locuitori. Mai multe informații despre proiect, tipurile de locuințe și oferte găsiți la Departamentul Vânzări – +373 22 99 11 11, email – sales@satulgerman.md.

drag&click